Circus

De här är grejern som jag beställde. Design naglarna är till Sjödahl.
Skit snygga. ;)

In control

Pics från min dag, haha. Ni som verkligen inte fattar vad det är
så är det en rysk maträtt, pelmeni . Sjödahls favoriter vet jag. =)
Dem sak egentligen vara rätt så små ungefär som dem minsta ser ut på
bilden men efter ca 170st orkade jag verkligen inte göra dem så
små. Som ni ser blev det en riktig bamsing. Haha.

Kenzo amor

Shu! Fan helt slut nu ju, har stått i köket hela dagen idag. Lagat mat och bakat tills imorgon. Eftersom min älskade papi fyller år imorgon. Och Imorgon hinner jag ju inte hjälpa mamma eftersom att jag jobbar. Blir inget festande för mig idag. Skulle ju till Bella idag och fira henne, hon fyller ju år den 2 november. Men det blir inte av för mig idag för har massa saker kvar att göra. Tänkte bara uppdatera lite så nu måste jag fortsätta lite. Eller kanske ska ta en lite rast kolla på SATC. Kisses.
I miss my man

Rose the one

Hellu, slut efter en hel dags jobbande, eller en halv dag egentligen. Gick på stan med mami innan köpte två par nya örhängen love it. Örhängen är underbart. Sen jobbade jag. Och när jag kom hem hade jag ett jätte trevligt paket liggandes på mitt bord, i mitt rum. Mina nagelsaker hade kommit som jag hade beställt, tippar, och gelé både genomskinlig och rosa. Skit snyggt med rosa istället för vanlig vit fransk. Ska testa det någon gång=) Nu ska jag lägga mig i sängen med min varma kopp te och mysa. Kisses..

Euforia

mina naglar, :)
Min älsklig, pusspusssss

XX

Shuuuuuuu va trött som fan igår orkade verkligen inte skriva. Blev fixa naglarna igår(A)Dem blev jätte fina, så tack så mycket Michaela. Efter det blev det jobb 13-19. Sen blev det bara en massa mys hemma hos mig framför Greys. Love you. Tänkte snart börja fixa mig, ska jobba idag börjar 15.00, kanske hinner gå nr på stan lite med mammi om hon nu inte dissar mig. Ska nog ringa och kolla med henne snart. By the way fan vad svår det är med lösnaglar hahah, kan knappt skriva här. Trycker på två bokstäver samtidigt. Jaja, man vänjer nog sig. Nu ska jag fixa mig ciao Kisses.

Escada

Hej. Sjukt trött just nu, ont i fötterna har jag också. Har jobbat typ hela dagen idag. Och idag följde Donna med mig hem, yeyh men hon ska hem imorn tyvär. Hon som är så gosig. Imorn får jag mina naglar fixade. Nu ska jag vila och fortsätta kolla på Greys. Kisses.

ENVY ME

Hej, ;)
Hade en riktigt trevlig dag igår i Stockholm, men hade verkligen ingen ork att skriva igår efter all shopping. Fick med mig massa grejer hem, några tröjor och linnen, och ett par skit snygga ACNE jeans. Nu ska jag fixa mig till jobbet, börjar klockan ett idag, till sju. och jag älskar mitt jobb de är de bästa som finns. Ska by the way beställa en parfym tror jag. Viva La Juicy heter den och den är super mumsig. Jaja nu ska jag nog ta och fixa mig så jag är klar i tid. kisses..


Flower bomb

Hejsvej. Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska blir klara så vi kan åka iväg till Stockholm. Dem är sjukt sega. Jag vet inte vad jag ska hitta på under tiden, jag är ju redan klar. Finns inte så mycket att göra, alla sover fan fortfarandra. Åh på torsdag ska jag få nagelförlängning, har aldrig haft det förr så ska bli roligt, haha. Michaela ska göra på mig. Yey. Nu ska jag nog bomba lite music pussssssss

Anna sui


Världens sötaste hund, Paolas lilla söta Bianco som jag berättade lite
om igår. Omg helt kär i honom världens sötaste.

Love kills slowly,

life love luck

Shuuuuuuuu! Sitter som vanligt och kollar på Greys. Kan inte få nog. Som sagt har inte gjort nått alls idag skulle träna med Fanny men det blev inte av, vet inte riktigt varför. Imorn drar jag till Stockholm med mami och papi, ska bli super kul. Ska shoppa loss lite. Ska kika lite på balklänning och grejer. Är riktigt uttråkad vet inte vad jag ska göra orkar inte göra nått speciellt egentligen heller. Haha. Ja de räcker med mitt sega inlägg nu. Kisses.

Vanilla

Hellu snyggingar. =) Vaknade nyss ska nog lägga mig och sova lite till snart. Igår bestämde jag och Emelie att vi skulle gå på Twilight och New Moon de 19/11, natt bio blir det för oss. Åh längtar tills den 19 november. Det kommer blir skit roligt.  Nu ska jag sova lite till ciao. Kisses.

Rock Princess

Hej, sitter och kollar på Greys. Love it, så bra. har jobbat idag och myst med världens bästa. Sista timman på jobbet fick jag sällskap av Paola, Sara och sötaste Bianco. Han var så gullig jag är helt kär, världens sötaste vovve. Ojoj vad söt. Är ledig imorn, så ska sova sova sova. Sen kanske det blir ett träningspass med Fanny :) vi ska kicka igång med träningen igen på allvar med Fanny Banny eller hur? Skönt. Känner att jag verkligen behöver det. Ja nu ska jag nog sova. Kisses.
love you babyboy

Gucci by Gucci

Hej, ska fixa mig till jobbet nu. Jobbar tolv till fyra. Sen blir det mys och vila hela kvällen så trött. Fick sova ut lite idag i allafall. Skönt det. Igår gjorde jag nagelförlängning på Paola hon fick en naturligt utseende på dem. Hoppas hon blev nöjd... Ja nu har jag inte så mycket mer att berätta. Jo jag hade jätte roligt på jobbet Mickaela kunde knapt prata, haha. Så de var det, kisses. Miss you boo
Paolas naglar, som jag gjorde igår.

Grace

Hej, fett trött nu efter en hel dag arbetande, men de känns bra att vara upptagen hela tiden, man slipper tänka så mycket på massa saker, och problem som man har. Jobbade ju till klockan sju, då kom Paola och Sara och mötte upp mig, vi tog bussen hem till mig där jag gjorde en nagelförlängning på Sara. Hoppas hon blev nöjd:) Imorn ska jag göra på Paola. Innan det så jobbar jag ju hela dagen så de består min dag av. Ja de va väll de. Kissess...
I miss you my baby.

Julias naglar som jag gjorde igår.

Saras naglar som jag gjorde idag.
Älskade Donni åkte hem idag... Miss her.

Fancy

Hellu, fan vad trött jag är just nu. Sitter hr med mitt kaffe försöker vakna. Måste börja fixa mig snart ska börja gå ut klockan nio. Blir en lång dag idag. Ska jobba från tio till sju, sen efter dt ska jag göra nagelförlängning. Så ser min dag ut. Blir nog inte många mer inlägg idag. Ciao. Kisses.

Marc Jacobs Pear

Be happy,
(Ni som undrar, namnen på mina inläggen hänger oftast inte ihop med texten,
de är för att jag tar namn från olika parfymer.)

Paul Smith Rose

Godmorgon, pigg ä jag idag i allafall. Sitter här och kollar på the voice, love it. har precis fixat klart mig. Dagen börjar med svenska, sn har vi religion och sen småföretagande, efter det är det ett stort hål, sen det hemska natur provet. Ush ser verkligen inte fram emot det.. Ber för ett g i allafall. Senare på dagen ska jag fixa Julias naglar, lägga gelé på hennes egna naglar. Måste beställa lite nagel grejer också.. De är väll hur min dag ska se ut. Ah nu ska jag vila lite innan jag drar, kisses.

La perla

En sån vacker person att Gud han själv ler
Har blotta tanken att se dig i mina böner
Med handen på korset så svär jag dig trohet
Min önskan i livet är att se dig i mina söner

Escada desire me

Hejhej, känner mig rätt så mycket piggare nu, så hoppas på att jag börjar bli frisk nu. Igår var verkligen en fett jobbig dag. Stannade hemma från skolan idag endå,  för att verkligen vila ut och så. Imorn så har jag natur prov, ush kill me, orkar inte fattar verkligen noll, så idag kommer min dag bestå av att plugga har inte ens tagit upp boken än, så duktig jag är va? Just nu sitter jag och kollar på Greys Anatomy så bäst, love it. Så nu ska jag nog ta och fortsätta kolla på det, ciao. Kisses.

Escada incredible me

Hejsan alla söta som läser. Har inte direkt något speciellt att säga är sjukt trött och ont i halsen och min näsa. Helt död. Idag så gick jag inte till skolan orkade verkligen inte resa mig i morse. Men senare mot tolv blev jag faktiskt piggare och promenerade till stan med Donni, mötte upp mami där vi gick runt lite och kollade på kläder med hennes kompis. Köpte med mig ett par leggins, med orm mönster skit snygga. Det var mina sista pengar, längtar tills löning åh. Har ju hittat massa snyggt på stan nu, men de är ju klart de är ju för att jag inte har några pengar därför hittar man massa. Ajaa ska krya på mig nu, fortsätta kolla på Greys Anatomy. Ciao.

Coco

3,11 - please don´t leave me




Always hope


Sweet layer

Hej. Godmorgon eller vad man ska säga. Är lite små trött nu, men måste fixa mig till jobbet nu snart, börjar ju jobba klockan tolv. Hoppas att det blir nått att göra, tråkigt att bara stå där. Så kom och handla. Haha. När jag kommer hem sen måste jag plugga, fan vad drygt, hatar plugg så drygt. Sen ville mamma att jag skulle baka kanelbullar så får nog göra det också. Igår blev det massa mys hela dagen, inte så mycket gjort alls. Men det är skönt med såna dagar också. Aja nu ska jag börja fixa mig, bye kisses.

Fantacy

Shuuuu. Känner mej lite piggare idag än igår, va helt slut tror att jag till och med hade feber. Usha. Så igår blev det inte mycket gjort för min del kom hem efter praktiken, och typ däckade. Idag får vi se vad som händer, är fortfarande lite små trött. Ska kolla på någon film snart tror jag. Sen får vi se hur resten av dagen ser ut. Skriver mera sen kisses.

Pink sugar

Jag älskar att hålla på med naglar, det är verkligen skit kul, tyvär märks det inte på mina egna naglar har helt enkelt inte tid med mig själv nu för tiden. Men tänkte iallafall lägga upp några stycken som jag har gjort på.

love of me

här är min rena och fina hylla,

Coco mademoiselle

Shuuuuuuuuu, blev inget skrivande igår, hade ingen lust eller ork för den delen. Började klockan sju på morgonen, lite små jobbigt. Vi skulle fixa modellerna inför gymnasiemässan som var under dagen. Alla blev skit snygga, skit bra gjort. Jag och Fanny promenerade från mässan fram och tillbaka, tog en runda på stan, köpte faktiskt en jätte fin klänning. När jag kom hem städade jag i mitt rum, dammade min parfym hylla, så nu är det fint i den, nice, sen blev det mys framför tv. Fick vakna sex idag också för att komma till skolan vid sju tiden, sminkning idag också, kommer nog bilder på det sen. Slutade tio så nu är jag hemma och sitter här och segar ska tillbaka till skolan till tio i tre för att ha narutB, ush hemskt. De va väll lite det, kanske blir nått mer inlägg senare.

Love of pink

Hej, ja vad ska man säga en seg dag idag.. Äntligen börjar den ta slut. Blev en massa håltimmar och massa dö tid. På kvällen så hade jag hem språk. Och just nu sitter jag här och segar, kollar på tv och bara njuter av att inte göra någonting. Imorgon börjar vi klockan sju på morgonen, pain. Fattar inte hur jag ska komma upp ur sängen. Och varför vi ska vara i skolan så tidigt, är för att vi ska make och fixa till gymnasiemässan. Nu så väntar jag på Ugly betty och Desperate housewive,de är min planering för i kväll. Godnatt ciao.

Be delicious

Hej, nu tänkte jag starta på nytt med en ny blogg. Bra eller inte de får ni avgöra själva. En anledning till att jag börjar igen är att Louise vill det, haha. Vet inte varför hon vill det, jag skriver ju bara om massa tråkiga saker men men. Nu får hon i allafall som hon vill. Och en annan anledning till att jag börjar igen är att det kan vara skönt att skriva av sig ibland. De va väll allt för tillfället hörs sen, ciao.

RSS 2.0