Alien

My nails now,
made by me ;)

Merry Christmas...

på allla er som firar i allafall. Hoppas ni får en mysig dag. Tror nog att jag också får en bra dag även fast jag inte ska äta på julmat eller ge/få julklappar. Just nu sitter jag och kollar på Bambitvå(A) haha jappp. Har vart massa jobb dem senaste dagarna, igår efter jobbet fixade jag naglarna på jessica, sen slocknade jag typ direkt. Nej nu ska jag fortsätta kolla på film. Kisses. Ha en mysig jul alla.

Diamonds

Har var sjukt orka inte skriva då,
och nu blir det jobbbb jobbbbb jobbbb dagarna framöver;)
Kissess

RIP

 


Armani mani


Bal 2009

Helluu, =) Idag är det bal, ska bli kul, hela klassen ska träffas hos Sabina, ska bli super kul. Min klänning blev klar klockan 03.00 i natt fan vad trött jag va, haha, jag och mamma satt uppe och fixa det sista. Nu sitter jag och färgar håret, sen ska man väll börja fixa resten. Bilder kommer sen, ciao. Kisses.

Hypnose

Hej, längesen nu;) Men de är mycket som händer här nu. Har fixat massor med naglar, och så är det mycket som ska fixas innan balen också. Och så har det ju snöat en massa också gud vad mysigt helt underbart. Älskar snö, så mysigt. Fast inte lika mysigt att cykla då men man får kämpa på. Tänkte bara skriva och säga att jag lever och så;) Idag har jag i allafall fixat Emelies naglar, sen efter det åkte jag och hon iväg och fixa lite grejer. Sen har jag nyss fixat mina naglar, eller finputsat dem för grunden är ju Michaelas. Nu ska jag kika på någon film, orkar inte göra nått mer. Imorn är de bal som gäller ska bli kul faktiskt, mysigt. Bilder kommer nog i sen, min klänning är jätte fin, fast inte riktigt klar än. Föresten så har jag JULLOV, fan vad skönt. Kisses


Silver rain


Allure censuell

Hellu=) Mina två senaste dagar har bestått av att jobba jobba och jobba, igår blev det praktik/jobb sen blev det en nagelförlängning på kvällen, och idag så var det två nagelförlängningar som stod på schemat. Först kom Paola och jag fixade henne sen kom också Sara. Paola hade med sig sin söta vovve åh så söt Bianco love him. Vi hade det jätte trevligt här, och hoppas dem blev nöjda med naglarna. Ikväll/natt blir det lucia movie night så får se hur länge man orkar vara uppe kanske somnar efter första filmen, men de är i allafall skönt att jag är ledig imorn. (förutom allt plugg som jag måst göra imorn, fan ush skjut mig) Aja nu ska jag försätta och sega framför tv ... Ciao, kisses.
i love you baby boy. 

Amore

Hej, och välkommen till min tråkiga blogg, haha. Jag skriver verkligen väldigt sälla här och när jag väl skriver så skriver jag bara massa tråkigt, men om jag sa vara helt ärlig har inte himla mycket tid att skriva här, och inte ork heller. Igår så var vi ute och åt med jobbet på Ruffino, det var hur mysigt som helst. Me loved it. Och idag så har jag vart på stan med Emelies mamma och Emelie, kolla runt lite på julklappar till tjejerna, vet inte vad jag ska hitta på till dem, det är ju så svårt, men nått ska jag nog klura ut, måste göra det senast på fredag ju, har så mycket som måste göras dem här dagarna. Haha. I allafall efter det var det skola, sen efter det så satt ja på jobbet tills sju, Michaela fixade mina naglar och dem blev hur snygga som helst ju. Juliet gjorde oss sällskap också vi hade det jättre trevligt eller hur Babes =) Hahaha. Ah men nu måste jag faktiskt ta och plugga har religions prov imorn, inte så frestande alls.. Men men. Kisses byyyyyye.

Baby


I

I believe
this is heaven to no one else but me
and I'll defend it as long as I can be
left here to linger in silence
if I choose to
would you try to understand

Replay

GEE MEJ LOV TACK!
Fan orkar ju inte ha tre prov den här veckan, ett arbete som ska lämnas in och en fet bok som ska läsas ut, PÅ RYSKA! Vill bara gå i ide! Sova bort allt. Humöret suger som ni alla hör. Men i alla fall idag var det jobb som gällde, jobbade ihop med Michaela som alltid är lika kul faktisk =) Just nu så sitter jag med religions boken framför mig och letar massa fakta till provet som är på tisdag, ska snart byta till hudprovs häftena.. Åh säger jag bara, ska nog dricka en kopp kaffe så jag inte somnar här framför den stora högen böcker. Ah nu måste jag faktiskt fortsätta med mitt plugg, hoppas ni alla andra har en mysigt lut på eran helg. Kisses

Love it or not


La perla night

Hellu, fett seg jag är just nu, ska snart lägga mig, har suttit och spelat the sims behövde egentligen plugga men hur fan orkar man göra det på en söndag, + när humöret suger. Vet inte vart jag ska ta vägen vill bara bort från allt skit. Långt långt bort, men men livet är inte lätt man får kämpa. Mami började fixa med min balklänning idag också, och än så länge ser det bra ut =) vill ha den klar nu, känns så stressigt allt. Aja nu ska jag sluta skriva massa tråkiga saker här ciao kisses.

Midnight poison

Hej, ush vad trött jag är känner jag. Ville verkligen inte gå upp ur sängen idag.. Sen så har jag drömt massa konstiga saker också, fan ush. Men men, så kan det vara ibland. Har precis fixat klart mig till jobbet ska väll rulla iväg snart. När jag kommer hem från jobbet måste ja plugga, plugga och plugga, så himla mycket att göra, har tre prov nästa vecka, alla tre kommer bli sjukt jobbiga. Åh orkar verkligen inge mera. Och saknar min älskling också. Nej nu ska jag sluta klara ska fixa de sista sen dra. Kisses.

Me, myself and I


Madame

Hej, godmorgon. Har precis fixat klart mig ska snart promenera ner till stan, blir praktik och sen jobba idag;) Har Donni med mig, hon ligger här bredvid mig just nu och sover.. Igår kväll blev det massa mys framför "Santas Buddies" skit gullig film, och jätte mysigt sällskap. I love you. Nu sa jag fixa klart det sista sen ska jag börja gå. Ciao ;)
kisses

18

Jag älskar dej

 

De är bara vissa som fattar,

18


Family Portrait


Mama please stop cryin'
I can't stand the sound
Your pain is painful and it's
Tearing me down

I hear glasses breakin'
As I sit up in my bed
I told dad you didn't mean 
Those nasty things you said
You fight about money
'Bout me and my brother
And this I come home to
This is my shelter

It ain't easy, growin' up in world war 3 
Never known what love could be
You'll see, 
I don't want love to destroy me
Like it has done my family 

Can we work it out (Can we)
Can we be a family (Can we)
I promise I'll be better (I promise)
Mommy I'll do anything (I'll do anything)
Can we work it out? 
Can we be a family? 
I promise I'll be better 
Daddy please don't leave

Daddy please stop yelling (stop)
I can't stand the sound (can't stand the sound)
Make mama stop cryin'
'Cause I need you around (yeah yeah yeah)
My mama she loves you (I know it)
No matter what she says it's true 
I know that she hurts you 
But remember I love you too!

I ran away today, ran from the noise
Ran away (ran away)
Don't wanna go back to that place
But don't have no choice, no way (no choice, no way)

It ain't easy, growin' up in world war 3
Never knowin' what love could be
But I've seen, I don't want love to destroy me
Like it did my family

Can we work it out (Can we work it out ohhhhhh!)
Can we be a family 
I promise I'll be better (I promise)
Mommy I'll do anything (Anything to keep you here!!!!) 
Can we work it out
Can we be a family
I promise I'll be better (I promise, I promise)
Daddy please don't leave


Hello Kitty

mina naglar som jag gjorde idag ;)
Och det här är min söta klocka =)
hellokitty

Too much......

Hej, jag vet har en riktigt tråkig blogg, skriver typ aldrig undrar själv varför jag ens har den. Men jag har faktiskt inte tiden till att skriva här alltid, men ibland blir det nått inlägg eller två=) Fan sugit humör idag, seg och jobbig dag kändes som den aldrig skulle ta slut, men tjejerna i klassen gjorde den lite lättare puss på dem. Just nu borde jag egentligen sitt och plugga har ju prov i försäljning och servis, men jag har gjort allt annat förutom det, har dammat och städat i min parfym hylla (för er som vill veta, de vill säga Louise så har jag typ 120 st nu), sen har jag också fixat mina naglar gjorde lite rosa istället för fransk, skulle egentlige behöva fin putsa lite mera men det orkar jag inte ska endå boka en tid hos Michaela snart, ;) Ajaa nu ska jag kolla på desperata hemmafruar, och plugga lite för jag känner att provet imorgon kommer gå åt skogen. Kisses

I love you baby boy, you are mine and only mine
Always and forever in my heart.<3

RSS 2.0